Az Atlantic fűtőtestek mindig a legnépszerűbbek között voltak.

Az Atlantic márka Franciaországból származik, ahol régóta nagy népszerűségnek örvendenek az elektromos fűtések. Ez azt jelenti, hogy már sok év tapasztalat és fejlesztés áll a termékek mögött, hiszen bőven volt idejük begyűjteni a szükséges információkat.

Sokáig hazánkban a gáz és fosszilis energiákon alapuló fűtések voltak a legnépszerűbbek, ugyanis ezeket ismerték az emberek, ezekben bíztak. De szerencsére egyre többen látják meg a lehetőséget az elektromos fűtőtestekben és választják ezt a pénztárca és környezet kímélő megoldást. Ha pedig az ember így dönt érdemes egy olyan márkát választani, amit sok évnyi fejlesztés formált a jelenlegi arcára.

Az elektromos fűtőtestek a meglévő rendszertől függetlenül kiépíthetők. Nincs szükség hatósági engedélyekre, sőt valójában még szakemberre sem. Szinte bárki képes beüzemelni egy komplett elektromos fűtés rendszert. Mindemellett karbantartást sem igényelnek, így ezzel is csökkentek a fűtési költségek.

A készülék kivitelezésétől, a hőleadás típusától és a fűtési technológiától függően három különböző típusba soroljuk az Atlantic fűtőtesteket.

Atlantic fűtőtestek széles választéka

Konvektorok

A konvektorok a fűtőelemen áthaladó hideg levegőt felmelegítik, ami a természetes konvekciónak köszönhetően cirkulál a helyiségben, így mindenhová eljut a meleg levegő. Minden típus elektromos termosztáttal kapható, így az optimális beállítások után a konvektorok az Ön számára legkellemesebb hőt biztosítják a lehető legalacsonyabb energia felhasználással.

Elektromos konvektorok

Fűtőpanelek

A konvektorokhoz hasonló konvekciós mód mellett a nagy méretű alumínium fűtőtestnek és a perforált takarólemeznek köszönhetően sugárzó panelként is működik. A sugárzás csak úgy, mint a nap, felmelegíti a tárgyakat és az embereket valamint a falakat, amik utána visszasugározzák a meleget. Ennek a technológiának köszönhetően ezt az eszközt nagy belmagasságú terekbe is bátran ajánljuk.

Eurovill Profi fűtőpanelek

Radiátorok

A radiátor szóról általában azok a masszív öntöttvas fűtőtestek jutnak az eszünkben, amik a panel lakásokban is találhatók. A radiátorok azonban nem csak ezeket az eszközöket jelentik, hanem a sokkal modernebb elektromos radiátorokat. Ezek a korszerű eszközök már sokkal kényelmesebbek és esztétikusabbak elődjeiknél.

A radiátorok a megtermelt hőt eltárolják valamilyen közegben, mely a lekapcsolás után egyenletesen távozik. Fő hő-átadási módja; a lágy infravörös sugárzás, és kisebb részben a konvekció, így egy egységes, lágy fűtést kapunk. Azért, hogy gyorsabban legyenek képesek hőt leadni az első oldalon közvetlenül a ház alá beépítettek fűtőszálakat vagy fűtőfilmet, így lényegesen hatékonyabb működésre képesek.

Eurovill Profi radiátor

A három különböző fűtőtest három különböző módon ad le hőt, így képesek minden igényt kiszolgálni. Minden otthon más és más paraméterekkel rendelkezik, ezért különböző fűtési megoldást is kívánnak. Pontosan, ahogy a bent lakók sem egyformák, emiatt az Ő igényeikhez alkalmazkodni kell.

Éppen ezért javasoljuk, hogy az elektromos fűtőtest megválasztásához érdemes szakember segítségét kérni, hiszen Ők sok éves tapasztalatukkal segíthetnek megválasztani a legmegfelelőbbet. Gyakran tapasztaljuk, hogy a vásárlók a fűtésrendszer alul kalibrálásával szeretnék optimalizálni a költségeiket, pedig gyakran éppen ezzel növelik meg azokat. A túl alacsony teljesítményű fűtőtesteknek hosszabb ideig kell működniük ahhoz, hogy a helyiséget felfűtsék, így könnyen lehet, hogy végül ezzel érünk el nagyobb áramfogyasztást. Ha Ön sem biztos a döntésében keresse a kollégáinkat, akik segítenek az otthonához és az igényeihez legjobban igazodó fűtésrendszer megtervezésében. Ezzel nem csak rövid, de hosszútávon is jelentős költségcsökkenést érhet el.

Elektromos fűtőtestekkel kapcsolatban az önálló www.elektromosfutotestek.hu oldalunkon talál bővebb információt. Kérjük, kattintson a gombra.