Elérhetőségeink

Eurovill Profi Kft.

Cím: 1139 Budapest, Fáy u. 12/B.
Postacím: 1139 Budapest, Fáy u. 12/B.
Telefon: +(36) 1 370 43 73
Fax: +36 1 390 3672
E-mail: titkarsag@eurovill.com
Probléma, reklamáció, egyéb észrevétel esetén
hívható forró drót: +(36) 20 9392420

Nyitvatartás:
Hétfő – csütörtök 7.30 -16.30
Péntek 7.30 – 14.00

Ingyenes szaktanácsadás

Szeretne többet megtudni az elektromos fűtésekről? Számos kérdése van, amelyekre még nem kapott megfelelő választ? Jó lenne, ha profik vezetnék végig a folyamaton? Akkor vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak és segítenek meghozni a legjobb döntést.

A kapcsolati űrlap kitöltését követően munkatársaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Addig is számos kérdésére választ találhat, ha letölti ingyenes kiadványunkat.

Budapesten a 13. kerületben a Fáy utca 12/B. szám alatt található irodánk és raktárunk, ahol szeretettel várjuk kivitelezők, viszonteladók, felhasználók, érdeklődők jelentkezését

Telephelyünkön bankkártyával is fizethet.

Miért Pont az

Szemünk előtt partnereink igénye 1992-óta:

Cégünket 1992-ben alapítottuk, és 1995 óta foglalkozunk elektromos fűtőrendszerek importálásával és viszonteladásával, kiemelt figyelmet szentelve a dán Devi fűtőkábeleknek. 1997-ben megkezdtük a svájci PMA műanyag kábelvédelmi rendszerek hazai képviseletét, 2010 óta pedig a francia Atlantic fűtőpanalekkel, radiátorokkal és konvektorokkal is bővült az általunk forgalmazott termékek köre.

Partnereinknek minden igényre kiterjedő fűtési megoldásokkal állunk rendelkezésére, kültérre és beltérre egyaránt, a prémium megoldásoktól a kedvezőbb árú, mégis magas minőségű termékekig. Odafigyelünk rá, hogy készletünkben megtalálható legyen a termékkör, valamint a hozzá tartozó alkatrészek teljes palettája, a fűtőtestektől a fűtőkábelekig.

Cégünk több külföldi piacvezető gyártó termékeinek magyarországi képviseletét látja el.

Képviselt gyártók:

Devi by Danfoss (Dánia)
HTS THERMO
(Németország)
FINE Korea
(Dél-Korea)
ABBPMA
(Svájc)
ATLANTIC
(Franciaország)

Kiemelt garanciáink:

Cégünk büszkén állíthatja magáról, hogy kizárólag a legkiválóbb minőségű, hosszú élettartamra tervezett termékeket forgalmazza, amit a megrendelők általános elégedettsége is bizonyít. Ehhez a piacon kiemelkedőnek számító garanciavállalás is hozzájárul, amely az Atlantic fűtőtestek esetében 5 év, a dán DEVI fűtőkábelek esetében pedig akár 20 év is lehet.

Ezért választottak minket a Viszonteladó partnereink:

28 év piaci tapasztalattal a hátunk mögött mindent tudunk, ami a fűtésről szól, így partnereink a rugalmas kiszolgálás mellett megfelelő és mindenre kiterjedő szakmai támogatásra is számíthatnak tőlünk.

Állandó, jelentős méretű raktárkészletünkről gyorsan és zökkenőmentesen tudjuk biztosítani a rendelések folyamatos teljesítését, akár egyedi kívánságok esetén is.