Elektromos fűtését fűtőkábellel oldaná meg? Válassza az EVP kábeleket kül- és beltérre egyaránt

Az Eurovill Profi Kft. 1995 óta foglalkozik fűtőkábelek importjával, forgalmazásával, és telepítésével. A 25 év alatt megszerzett tapasztalat alapján 2020 évben megkezdtük saját márkás fűtőkábel termékeink forgalmazását.

A különböző piaci szegmensek eltérő igényeinek való megfelelés keltette életre a saját márkás termékeinket. Olyan megoldást kerestünk, ahol a minőség megtartása mellett, tudunk olyan terméket előállíttatni, amelyik az árérzékeny szegmes részére is elérhetővé teszi a fűtőkábelekkel való fűtési megoldásokat. 

termékeink egy, a minőség iránt elkötelezett, több évtizedes gyártói múlttal rendelkező európai gyárból érkeznek. A kor valamennyi elvárásának maradéktalanul megfelelő termékek legfőbb erénye a megbízhatóság mellett a kiemelkedő ár-érték arány, amely kisebb költségvetés esetén is elérhetővé teszi a minőséget. 

Valamennyi általunk forgalmazott EVP kábel rendelkezik CE tanúsítvánnyal.

 

evp_heating_cable_by_eurovill

EVP fűtőkábelek

Az EVP fűtőkábelek segítségével kültéren és beltéren egyaránt hatékony fűtési megoldásokat alakíthat ki. Mindazonáltal a fűtőkábelek felhasználási köre szinte végtelen, mert számos helyen alkalmazhatja őket. Legyen szó egy ereszről, lefolyócsőről, amely elfagyhat télen vagy egy kerti csapról. 

EVP fűtőkábeleink mind fix teljesítményű, mind pedig önszabályzó fűtőkábeleket igénylő kivitelezési területekre elérhetőek.

Kültéri hó- és jégolvasztás

Önnek sem kell többet havat lapátolni vagy a jeges járdáktól tartani egy szakszerűen kivitelezett kültéri fűtéssel. Beton, térkő, aszfalt, lépcső, tolókapu vagy vízösszefolyó fűtés. Mindenre talál nálunk megoldást.

Erre a célra az EVP-20-ADPSV , valamint EVP-30-ADPSV kábeleink a megfelelő választás

Csővezetékek fagymentesítése, ereszcsatornák és lefolyók, valamint vápák fűtése

Nincs több elfagyott cső, amely bosszúságot és anyagi károkat okozhatna, ha csővezetékeit fűtőkábellel védi az elfagyás ellen. Ezekkel a megoldásokkal egyszerűen és biztonságosan előzhetők meg az elfagyásból eredő károk.

Erre a célra az EVP-ADPSV, kábeleinket, valamint EVP-LTL és EVP-LTR  kábeleink a megfelelő választás

Elektromos padlófűtési megoldások beltérre

Válassza otthonába a komfortos és egyben láthatatlan elektromos padlófűtést. A kellemes és homogén hőérzetet biztosító elektromos padlófűtés nem igényel semmilyen karbantartást, így hosszú időn keresztül biztosítja othhonának kellemes melegét.

Az elektromos padlófűtés egyenletesen oszlatja el a hőt a helyiségben és kellemes meleget biztosít láb-, test-, és fejmagasságban.
Általánosságban elmondható, hogy padlófűtés használatával a helyiség hőmérséklet 2 °C-kal lejjebb állítható, anélkül, hogy a komfortérzet változna.

Elektromos padlófűtés kivitelezésére az EVP-ADSV fűtőszőnyeget, valamint az EVP_LDTS fűtőszőnyeget javasoljuk beépítésre.