Fűtés kisállatoknak

A hideg mindenki számára kellemetlen, így a kutyák és a cicák sem szívesen vacognak odakint. Eshet a hó, az eső vagy a fújhat a szél és ilyenkor Ők is csak egy kis melegre vágynak. Főként a rövid szőrű ebek sínylik meg a nagy hidegeket. Sokáig csak a saját otthonunk melegét oszthattuk meg velük, de ma már van lehetőség a kisállatok számára is megfelelő fűtést biztosítani.

A fűthető lapok, szőnyegek és itatók nagy segítséget nyújtanak a gazdiknak, hogy négylábú barátaiknak is komfortosabb közeget biztosítsanak. Ezek az eszközök vízállók és teljesen biztonságosak. A thermordog fűtőelemeknek köszönhetően többet az Ön kutyájának sem kell fagyoskodnia, vagy szomjaznia a befagyott itató miatt.

futheto-fekhely

Fűthető fekhelyek

Számos esetben nincs lehetőségünk a kutyát a házban tartani, azonban a téli hideg sok kellemetlenséget okozhat számukra (és számunkra is). Egy jól szigetelt és szárazon tartott kutyaház nagy segítséget jelent, de sajnos nem megoldás miden helyzetre. Egy komolyabb vihar során odakint úgy átázhat a bundája, hogy a száraz kutyaház már kevés lehet, ilyenkor egy kis rásegítésre lehet szükség. Többek között ezekre az esetekre készültek a fűthető fekhelyek.

Benti kutyusoknak is kiváló választás, hiszen egy téli séta után számukra is kell egy kis idő, hogy felmelegedjenek. Csakhogy a sáros, vizes bundájukkal nem szívesen engedjük be őket a lakásba. Erre is kiváló lehetőség thermordog fűtés, mert a fűthető fekhelyet a folyosón is elhelyezhetjük, ahol a kutya kedvére melegedhet és a lakás is tiszta marad. Nagyszerű megoldás mindenkinek.

futheto-lap-40x60cm-230v-20w

A lap a környezet hőmérsékletétől 5-6°C –kal képes többet biztosítani, ami azt jelenti, hogy ha kint a hőmérséklet 0°c, akkor bent a fűthető fekhely 5-6°c lesz. Ez első hallásra nem tűnik jelentős különbségnek, ennek ellenére a szélsőséges helyzetekben ez a kis különbség akár a kedvencünk életét is megmentheti. Mindazonáltal a kevésbé drasztikus időjárással megáldott napokon is sokat számít a közérzetüket tekintve.

A kemény műanyag lapot jórészt kutyaházakba ajánljuk ahol, a kutya fekhelyét melegíti. Mivel a lap anyaga 5mm vastag merev PVC, ezért nem lehet hajlítani, így egy fix mérettel kell számolnunk. A készülék nem tartalmaz termosztátot.

Két méretben kapható: 40 cm x 60 cm (20W), illetve 58 cm x 81 cm (50w), amely 230V-os, harapásvédelemmel ellátott kábellel és dugvillával van felszerelve.

Fűtés kisállatoknak, mert nekik is jár a kellemes meleg

Fűthető itatók

Nem csak a nyári melegben van szüksége a kedvencünknek állandó és friss ivóvíz ellátásra. Mint minden élő szervezetnek, így télen is biztosítani kell számukra az elegendő folyadékot. Az elegendő mennyiségű és minőségű ivóvíz befolyásolja a kedvencünk fejlődését, érzelmi és fizikai állapotát. A kint tartott állatok etetője és itatója gyakran befagy vagy annyira hideg, hogy az állat nem képes enni vagy inni belőle. Az etető- és itatófűtésekkel a legnagyobb téli hidegben is biztosíthatjuk részükre a megfelelő élelmet. Ahogyan számunkra sem lényegtelen az élelmiszer hőmérséklete, úgy számukra sem.

A fűthető itatók konnektorba dugható műanyag házban lévő kis teljesítményű fűtőbetétek, melyek termosztátot nem tartalmaznak. Körülbelül 1,5 liter az űrtartalma. Figyelem! A nagyobb biztonság érdekében FI-relével ellátott hálózatba javasolt bedugni! Harapás védett kábellel van felszerelve.

futheto-eledeltal-15w-atm-22cm

Sajnos a rohanó hétköznapok közepette nincs mindig időnk és lehetőségünk személyesen gondoskodni a négylábúak kényelméről. Jóllehet a modern fűtőlapok jóvoltából  megkönnyíthetjük a mindennapjaikat. Ennek eredményeként mi is nyugodtak lehetünk a munkában vagy egyéb teendőink során, amikor nem lehetünk mellettük.

Bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban keresse a munkatársainkat, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak.

Kisállat fűtőtestekkel kapcsolatban az önálló www.elektromosfutotestek.hu oldalunkon talál bővebb információt. Kérjük, kattintson a gombra.