Fűtőkábelek

Az elektromos fűtőkábelekről, valamint azok kiegészítőiről, alkalmazásairól, kültéri felületek fűtéséről, beltéri elektromos padlófűtésről a gombra kattintva talál bővebb információt.

onszabalyozo-futokabel-dph-10-v2-2m-20w-10c-230v

ATLANTIC konvektorok

Kedvező árú elektromos konvektorainkkal gyorsan és egyszerűen beépíthető fűtés valósítható meg, legyen az kiegészítő, vagy teljes értékű megoldás. A konvektorok belvárosi lakás fűtésének korszerűsítésére, gázkonvektorok kiváltására is alkalmasak.

Untitled-1

Infrafűtések

Az infrapanel nem a levegőt, hanem a tárgyakat melegíti fel. A tárgyakra (falak, padló, bútorok) eső hősugárzás kb. 15%-a visszaverődik, míg a maradék 80%-ot elnyelik. A felmelegített tárgyak adják le a hőt a környezetnek, melyek tovább adják azt a levegőnek.

infra

Tükörfűtések

Az Eurovill Profi kínálatában szereplő tükörfűtések könnyedén megszüntetik a párásodás okozta kellemetlenségeket. Többféle műszaki megoldással és mérettel tudjuk a vevői igényeket kielégíteni. A felrakás módjától függően kétfajta technológiát ajánlunk.

mirror

Fűtések kisállatoknak

Odakint hideg van, esik az eső vagy a hó, négylábú barátaink ilyenkor csak egy barátságos, meleg helyre vágynak. Erre a célra ajánljuk a thermodog fűtőelemet, amely vízálló, tartós anyagból készült.