Tegye egyszerűbbé és kényelmesebbé a mindennapi készülődést.

Lépjen be a fürdőszobai komfort új világába. Egy hideg fázós reggelen is indítsa vidáman a napot.

Többféle fürdőszobai megoldást kínálunk az elektromos törölközőszárítótól kezdve a a hidegburkolatok alá telepíthető fűtőszönyegekig bezárólag.

kisfaludy-fürdőszoba

Az elektromos törölközőszárító radiátorok is tartalmaznak folyadékot, akárcsak a vízzel működő radiátorok. Azonban itt az elektromos fűtőszál melegíti fel a folyadékot. Egyes modelljeink a fűtőszál mellett egy elektromos ventilátort is tartalmaznak, hogy még gyorsabban meleget varázsoljanak a fürdőszobájába. Az általunk forgalmazott készülékek között megtalálhatja az egyszerűbb modelleket, illetve a minden igényt kielégítő csúcskategóriás design készülékeket is, amelyek akár beépített hangulatvilágítással és bluetooth zenelejátszóval is rendelkeznek.

Doris digital

A reggeli és esti rutinunk többsége a fürdőszobában zajlik. Ébredés után ott kezdjük a napot mosakodással és fogmosással, esetleg egy gyors zuhannyal. Este is itt végezzük el az utolsó simításokat, mossuk le az „út porát” és frissülünk fel. Esetenként kikapcsolódásra használjuk egy kellemes forró fürdő képében. Ilyenkor van egy jelenség, ami mindenki számára kellemetlenséget okoz, ez pedig a párás tükör. Eddig, hogyan tudtunk megszabadulni tőle?

termékoldal fejléc
  • Egy törölközővel letöröltük. De, ha éppen nincsen nálunk másik, akkor a sajátunkat kell bevetnünk, amit utána nem biztos, hogy szívesen használunk tisztálkodásra. A tükröt gyakran takarítjuk vegyszerekkel, ezeket pedig nem lenne jó rátörölni a testünkre. Így ilyenkor vagy szerzünk egy másikat vagy életbe lép egy másik lehetőség.
  • A kezünkkel próbáljuk letörölni, aminek mindig csak maszatolás lesz a vége. Teljesen nem tudjuk eltávolítani viszont ennek köszönhetően jöhet az újabb vegyszeres tisztítás, hiszen máskülönben csupa folt marad. Ez aztán az ördögi kör!
  • Esetleg segítségül hívhatunk egy hajszárítót, amivel lefújjuk a párát a tükörről, de ez sem mindig van kéznél és nem is a leggyorsabb módszer. Ráadásul, ha még tele a kád vízzel nem is lenne jó döntés hajszárítóval próbálkozni…
  • Megkérjük a párunkat vagy a gyermekünket, hogy hozzanak be egy törölközőt. Ha éppen nincs otthon senki, akkor nem maradt más hátra…

És végül a legkellemetlenebb, amikor kinyitjuk az ajtót, hogy távozzon a pára és, így a tükör újra használható legyen. De sajnos ez azzal jár együtt, hogy a fürdőszoba is kihűl és dideregve kell befejeznünk a tisztálkodást.

Nagyon jó tükörfűtő megoldások

Önnek is ismerősök ezek a kellemetlen helyzetek?

Akkor van egy jó hírünk! Ennek akár már ma véget vethet! A modern tükörfűtőtestek egyszerű és gyors megoldást kínálnak erre az apró, de annál kellemetlenebb kérdésre. Már néhány tízezres befektetéssel és egy szinte jelentéktelen munkával megszabadulhat ettől a jelenségtől. Ugye, hogy nem nagy áldozat a kényelemért?

 Kínálatunkban jelen pillanatban két megoldást találhat:

tukorfutes-eurovill

DEVI fűtőszőnyeg csemperagasztóba

A fűtőszőnyeget csemperagasztóba helyezik el a szakemberek, így az felmelegíti a tükröt, tehát megszüntetve a páralecsapódást. Ha még praktikusabbá szeretnénk tenni, akkor érdemes a világítással egy áramkörre kötni, ezért csak akkor melegít, amikor bent ég a villany. Három különböző méretben vásárolhatja meg:

  • Devimat DSVF-F 150 0,5x 0,7m 50W
  • DEVIheat 150 (DSVF-150) 0,5x 1m 0,5m2 75W
  • DEVIheat 150 (DSVF-150) 0,5x 2m 1,0m2 150W
elektromos-futotestek-devimat-tukorfutes

MIRRO öntapadó fólia a tükör hátlapjára

Ez a megoldásunk nem igényel szakmai tudást, hiszen néhány mozdulattal felhelyezhető. Mindössze annyi dolgunk van, hogy a tükör hátuljára ragasztjuk, és a tükröt visszatesszük a helyére. Ugye mennyire egyszerű?

Két típus közül választhat:

  • DEVIfoil tükörfűtő fólia 41×50 cm, 40W
  • DEVIfoil tükörfűtő fólia 71×50 cm, 70W

A fürdőszoba az a helyiség, amire minden otthonban nagy hangsúlyt fektetünk. Általában a figyelmünket a burkolatokra és a szaniterekre irányítjuk, pedig az ilyen egészen apró változtatások is nagyon sokat nyomnak a latban a komfortérzetünk szempontjából. A felújítás során érdemes figyelembe venni ezeket a lehetőségeket is, hiszen néhány tízezer plusz befektetéssel még kellemesebbé tehetjük az itt eltöltött időt. Amíg az ember meg nem tapasztalja nem is tudja mennyire sokat számítanak ezek a kényelmi funkciók.

Tükörfűtőtesi megoldásokkal kapcsolatban az önálló www.elektromosfutotestek.hu oldalunkon talál bővebb információt. Kérjük, kattintson a gombra