Korszerűsítené szálláshelyét, de nem tudja hogyan?

Cégünk alkalmazottai elkötelezett túrázók és utazók, így mi is szívesen szállunk meg egy korszerűen felújított szálláson vagy vendégházban, ahol komfortos meleg fogad egy zord téli napon.

A Kisfaludy pályázat kivitelezési határidejének meghosszabbítása remek alkalom a fűtés korszerűsítésére. 

Szállásadóként Önnek sem mindegy, hogy fűtésrendszere milyen karbantartást igényel, mennyire biztonságos és könnyen kezelhető.

Bátor szívvel tudjuk ajánlani elektromos fűtési rendszereinket, amelyek az előbb említett paramétereknek minden tekintetben megfelelnek.

Ezen rendszerek bekerülési költsége a gépészeti átalakításokkal járó vizes rendszerek költségének töredéke.

Az sem mindegy, hogy a vendégek mennyire könnyen tudnak a hőfokon módosítani. Tekergetik-e a radiátor szelepet, vagy egy digitális termosztáttal tesszük komfortosabbá a kezelését, amibe akár mi magunk távolról is be tudunk avatkozni.

Elektromos fűtőtestek

Elektromos fűtőtest kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű konvektroroktól a legmagasabb igényt kielégítő radiátorokig minden olyan készülék, ami a komfortos meleget biztosítja egy adott helyiség számára.

Tapasztalataink alapján a fizetővendéglátás szegmenst legjobban kiszolgáló termékeink az elektromos konvektorok, és az elektromos fűtőpanelek és radiátorok. Továbbá fürdőszobai megoldásaink.

A konvektorok nagyszerűsége az egyszerűségükben rejlik. Egyszerű fűtőkészülékek, melynek tudását, vagy programozhatóságát a vezérlő termosztát határozza meg.

Elektromos konvektor kínálatunkat  >>ITT találja meg.

A fűtőpanelek a hőérzetétüket tekintve a cserépkályha által kibocsátott meleghez hasonlíthatóak a legjobban.

Így egy olyan autentikusan kialakított vendégházban, ahol ez illik e belső környezetbe, mindenképpen ajánlott fűtési mód lehet.

Elektromos fűtőpanel kínálatunkat  >>ITT találja meg.

Fürdőszobák tekintetében az egyszerűen telepíthető törölközőszárítós radiátoraink biztosítják, hogy a fürdőben eltöltött idő ne a didergés kellemetlen érzésével párosuljon.

Törölközőszárítós radiátor kínálatunkat  >>ITT találja meg.

Az elektromos fűtőtestek azon fűtőberendezések kategóriájába tartoznak, ami a legkevesebb átalakítással járnak egy adott helyiségen belül. Felszerelésük sok esetben nem igényel különösebb szaktudást, legtöbb esetben azt maga a tulajdonos is el tudja végezni.

Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, hívjon minket!

+36 1 370 4373

Elektromos fűtőkábelek

Elektromos fűtőkábeleink kül és beltéren egyaránt alkalmazható fűtési megoldásokat kínálnak. Valamennyi termék az Ön és otthona, vagy vállalkozása komfortját növeli.

Értéknövelő beruházásnak tekinthető egy fűtött garázsfeljáró és egy lécső, vagy akár maga az ereszcsatorna. 

Az államgegóvásban is jelentős szerepe van. Gondoljunk csak egy kerti csap csőkísérő fűtésére. 

A külső aszfalt, vagy térkő burkolatok téli fagymentesítő fűtése a konforton túl jelentős balesetmegelőzési célokat szolgálnak. 

Kültéri fűtési megoldásainkat >>ITT  találja

 

 

Beltéri megoldások tekintetében az elektromos padlófűtés az, ami a legnagyobb komfortot nyújtó fűtési mód, és teszi mindezt a láthatatlan meleg jegyében. 

Olyan helyeken, ahol a belső terek kialakítása olyan jellegű, hogy bármilyen fali készülék rontaná az összképet az egyetlen alternatíva a padlófűtés.

Gyakorlatilag bármilyen burkolat alá elhelyezhető, legyen szó laminált parkettáról, vagy kőburkolatról.

Fűtőszőnyegeink csemperagasztóba ágyazva nem növelik meg jelentősen a rétegvastagságot, így egy átlagos burkolatcsere alkalmával könnyen telepíthetőek.

Sok helyen, ahol a megújuló energiaforrásként napelem szolgáltatja az elektromos áramot, akár hőtárolós padlófűtésként is alkalmazható jelentős energia mehgtakarítás mellett.

 

Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, hívjon minket!

+36 1 370 4373

Egy fűtőkábel a lépcsők fagyvédelmét is biztosíthatja

Egyszerűbbé tettük a szaktanácsadást és megrendelést

Gyors segítség a döntéshez:

  • Kedvező árfekvésű készüléket keres, ahol a cél a gyors felfűtés? Válasszon elektromos konvekort.
  • Ha a gyors felfűtésen túl a kellemesebb komfort is szerepet játszik, válasszon olyan készüléket, aminek a hőérzete a cserépkályhához hasonlítható. Ilyenek az elektromos fűtőpanelek.
  • Amikor mindezek felett a nagyobb energia megtakarítás, a még inkább precízebb programozhatóság a cél, akkor válasszon hőtartó közeggel ellátott elektromos radiátort.

Miért érdemes telefonálnia?

  • Egy szempont vezérel minket, hogy Önnek a legoptimálisabb megoldást kínálhassuk.
  • Immáron 15 éve foglalkozunk elektromos fűtési rendszerekkel.
  • A konkrét problémára nyújtunk megoldást, ha Önnek az egyszerűbb és olcsóbb készülék is elégséges az adott fűtési megoldáshoz, mi nem akarjuk rábeszélni egy drágább megoldásra.
  • Azonban, ha összetettebb fűtési megoldást kell tervezni Önnek, akár komplett házak, üzemek tekintetében, arra is tudunk hatékony megoldásokkal szolgálni.

Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, hívjon minket!

+36 1 370 4373