Viszonteladó partnereknek

Partner programunk keretében számos téren segíteni tudjuk viszonteladóink munkáját a termékeinkre vonatkozó kedvezményektől a kiterjedt marketing eszközökig, mint a prospektusok vagy az üzletekben kihelyezhető tájékoztató és bemutató anyagok. Partnereink számára igény szerint képzéseket is tartunk a helyszínen ‒ akár az üzletben, akár az irodában ‒, hogy valamennyi, termékeinkkel kapcsolatos elméleti vagy gyakorlati kérdésre választ adjunk. 

Dedikált munkatársunk: 

Szabó Csaba

irodavezető, fűtőkábel termékfelelős

+36 1 231-0554

szabo@eurovill.com

eurovill_profi_partner

Elektromos tervezők részére

Levesszük a fölösleges terhet tervező partnereink válláról, és bármilyen szakmai kérdésben állunk rendelkezésükre a DWG-rajzok megtervezésétől a költségbecslésig. Nyugodtan bízza szakértő kollégáinkra a munka ezen részét.

Dedikált munkatársunk: 

Szabó Csaba

irodavezető, fűtőkábel termékfelelős

+36 1 231-0554

szabo@eurovill.com

eurovill_profi_tervezoknek

Villanyszerelőknek és kivitelezőknek

Kivitelező partereinknek minden segítséget megadunk, ami ahhoz szükséges, hogy a gyakorlati munka a helyszínen zökkenőmentesen és gond nélkül megvalósuljon. Számíthat ránk a megtervezéstől az első “kapavágáson” át a munka végeztéig: mi minden lépését gyakorlati tanácsadással és különböző képzésekkel is támogatni tudjuk a siker érdekében!

Dedikált munkatársunk: 

Horváth Pál

ügyvezető 

+36 30 828-2624

horvath@eurovill.com 

eurovill.com_villanyszereloknek