Az Atlantic fűtőpanelek működési elve

A fűtőpanel működési elve:

Egy elektromos fűtőpanel a konvekciós mód mellett a nagyméretű alumínium fűtőtestnek és a perforált takarólemeznek köszönhetően sugárzza a hőt.  Ennek köszönhetőn némileg kellemesebb hőérzetet biztosít, mint egy konvektor. Az elektromos fűtőpanel előnye, hogy azonnali hőérzetet és homogén hőelosztást biztosít.  Mivel rendelkezik egy extra tulajdonsággal a konvektorokhoz képest, ezért nagyobb belmagasságú helyiségekben is jól használható. Emellett könnyen programozható a wifi fűtőpanel pedig akár egy applikáció segítségével is irányítható. Akár minden napra más paramétereket állíthat be, így tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Atlatic Solius elektromos fűtőpanel:

Az  Atlatic Solius elektromos fűtőpanel azonnal hőérzetet és homogén hőterjedést biztosít. Könnyű programozni, így teljesen az Ön életritmusához igazíthatja azt. Nagy hőleadási felülettel rendelkezik, mely segíti a homogén hőterjedésben és a kellemesebb hőérzetet biztosításában. A fokozott biztonság érdekében kettős szigetelésű készülékházzal van felszerelve és IP 24-es védelemmel felszerelve.  Az automatikus túlmelegedés védelem és a beépített borulásérzékelő még biztonságosabbá teszi az eszközzt. Akár 25%-os megtakarítás elérhető vele, más mechanikus termosztáttal felszerelt eszközökhöz képest. A „H” alakú falikonzolnak köszönhetően gyorsan felszerelhető, de akár mobil fűtőtestként is használható a mobilis görgő lábnak köszönhetően.

Tatou Smart elektromos fűtőpanel:

A Tatou Smart elektromos fűtőpanelek nagy hőleadási felülete segíti a homogén hőterjedést és biztosítja a kellemes hőérzetet. COZY TOUCH kompatibilis, így akár a mobiltelefonjáról is könnyedén irányíthatja. Az LCD kijelző segítségével könnyen ellenőrizheti a hőmérsékletet és az energiafogyasztást. Hosszú távon alacsony üzemeltetési költséggel lehet olyan elektromos fűtése, mely minden igényének megfelel.  A Smart Pilot funkció hozzájárul ahhoz, hogy a készülék azonnal alkalmazkodjon az életmódjához. Az automatikus túlmelegedés védelem még biztonságosabbá teszi az eszközt. Fali és mobil kivitelben is elérhető minden egyes fűtőpanelünk. Könnyedén falra szerelhető “H” alakú falikonzolnak köszönhetően. Aktuális készletünkről érdeklődjön kollégáinknál.

Hol alkalmazható az elektromos fűtőpanel

Az elektromos fűtőpanelek kiváló megoldást nyújtanak minden háztartásban, nyaralóban, üzlethelyiségben, rendelőben, garázsban. Ez az elektromos fűtés bárhol kiépíthető, ahol lehetőség van a hálózatra csatlakoztatni. Mivel a konvekció mellett perforált takarólemezzel is rendelkezik egy elektromos fűtőpanel a nagyobb belmagasságú helyiségekben is nagyon jól alkalmazható.

Sokan kiegészítő fűtésként használják, hogy minden nap kellemes meleget biztosíthassanak, így kedvező áron komolyabb beruházás nélkül teheti kényelemsebbé az otthonát. Ha Ön is használt már fafűtést biztosan tudja, hogy mennyire kellemetlen az esti jó meleg után reggel hidegbe felébredni és készülődni. Egy kisbaba érkezése is indokolja, hogy új fűtés kell a családba. Mivel szükség esetén ez egy hordozható elektromos fűtőtest, így több helyiségben is segítséget nyújthat.