Elektromos fűtések kültéren

Ha meghalljuk az elektromos fűtés szót, akkor legtöbbször a házon belüli megoldásokra gondolunk, pedig a kültéren is rengeteg lehetőségünk van. Odakint is nagyban megkönnyítheti az életünket.

Önnek is gondot okoz a télen lefagyott csúszós kapubeálló, lépcső esetleg elfagyott vízvezeték?

Önnek is kellett már a fagyos napokon reggel azzal szenvedni, hogy közlekedésre alkalmassá tegye a kocsibeállót? Kellett már reggel a kényelmes készülődés helyett fagy mentesíteni a vízösszefolyókat. Ezek a reggeli kellemetlenségek nem csak bosszúságot okoznak, de balesetveszélyesek is, hiszen ha nem fedezzük fel időben a lefagyott területeket akár problémákat okozhatnak. D kültéri elektromos fűtősek megakadályozzák ezeket a baleseteket, így nyugodtan léphet ki az otthonából.

Hogyan működnek? Ismerje meg jobban a kültéri fűtéseket.

Az olvadáspontra (+3-4 C) melegítik fel a felületet, az automatika segítségével, így akadályozva meg a csapadék lefagyását vagy a hó megmaradását. Az önszabályozó megoldásnak köszönhetően Önnek nincs feladata a fűtéssel, jégmentesítéssel.
Elektromos fűtések

Milyen burkolatot rakhatunk rájuk?

Már bármilyen típusú burkolat alá beépíthetőek ezek a modern kültéri fűtések, így Ön bátran válogathat a legjobban tetsző megoldások közül.

Mikor és hol érdemes elektromos fűtést használni?

Mindenkinek, aki szeretné elkerülni a csúszós, lefagyott felületeket (burkolatokkal) érdemes kihasználni ezeket a lehetőségeket. Lehet akár családi ház, társasház vagy akár egy panel épület bejárata. Ez a megoldás mindenki számára ideális, hiszen csak egyszer kell elvégezni a kivitelezéssel járó munkálatok és utána jó pár évre elkerülhetőek  a gondok. A DEVI egyedülálló 20 éves garanciájának köszönhetően biztosítja, hogy nagyon sokáig ne legyen gondja. Nálunk mindent megtalál, ami a kültéri fűtéshez szükséges. Fűtőkábelek, csatlakozók, önszabályzók. Az alábbi linkre kattintva a teljes termékpalettánkkal megismerkedhet.

Szüksége lenne rá, de nem tudja melyiket válassza

Sokan vannak így! A szakembereink éppen ezért mindig szívesen válaszolnak a kérdésekre, akkor is, ha a válasz szinte egyértelmű. Segítségükkel könnyedén kiválaszthatja az Ön számára legideálisabbat, ami megfelel az elképzeléseinek. Tudjuk, hogy nem könnyű választani a rengeteg megoldás közül, de mi mindig a segítségére leszünk. Várjuk megkeresését, hogy a szakembereink megmutathassák a számos lehetőség közül a legjobbat.